Boek ons voor een onvergetelijke avond!

Het evenementen team waar je vertrouwd en gezellig mee kan samenwerken. Zoek je een evenementen bedrijf voor de kleinere feesten dan moet je bij ons zijn, maar ook grotere feesten gaan wij niet uit de weg.

Tot 300 man aan publiek kunnen wij direct verzorgen, daarboven is in overleg en op afspraak. Wil je apparatuur huren dat kan ook wij hebben in ons assortiment als vaste dj tafel de PIONEER XDJ-RX2, daarnaast ook verlichting waaronder een groundflower,laser,en een aantal parren, maar ook 1 dubbele movinghead en nog veel meer om uw feest tot een groot succes te laten zijn.

Wil je een van onze Dj’s of artiesten boeken? Dat kan mail,bel of app ons en we maken een offerte opmaat en je feest is kompleet verzorgd met alles erop en eraan.

Meer info

FotogallerijFotogallerij

FOUTE HITS 7-5-2022 – WIJKCENTRUM DAALMEER – G MUZIEKFEEST FOUTE HITS 7-5-2022 – WIJKCENTRUM DAALMEER – G MUZIEKFEEST KONINGSDAG 2022!

Contact, info & agendaContact, info & agenda

Data voor de aankomende feesten: 2022 7 Mei 2022 Foute Party (alleen maar foute hits) 20 Mei Groot privéfeest Spotlight Almere 28 Mei Privéfeest Flevoziekenhuis/personeel Spotlight Almere 3 Juni Privefeest

Welkom bij Snow&Co!Welkom bij Snow&Co!

Snow&Co Musicevents, voor al uw bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen of gewoon een feestje omdat het kan. Daarvoor bent u hier aan het goede adres. Wij kunnen u een volledig feest aanbieden